Lasu Nilsson i blåsväder – igen!

I våras stod Petter Lasu Nilsson i TV och skrek att han “skulle kunna mörda” och dagen efter det tog han avsked från hockeyn på en presskonferens. Nu är han däremot tillbaka och i blåsväder igen!

 Petter Lasu Nilsson tillbaka i hetluften!

Petter Lasu Nilsson tog över som huvudtränare till Luleå i SHL mitt under förra årets säsong. Men det han Petter inte vara länge. Då Luleå förlorade i åttondelsfinalen av slutspelet till Malmö Redhawks med 2-0 såg Petter rött. I en intervju efter matchen skulle Lasu sätt ord på sina känslor i C More och sa detta i intervjun:

– Det är bara kasta domaren åt helvete. Jag är så fruktansvärt besviken på domarinsatsen, hur man kan ta bort ett mål när man håller på att driva varenda dag med det här spelet att dra folk mot kasse, och vi gör allt som står i vårt makt och så tar de ändå bort det. Kasta domaren åt helvete. Ge mig böter om ni vill, jag tycker det är så jävla dåligt… Du förstår inte hur besviken jag är, jag skulle kunna dra… Jag skulle kunna mörda i det här tillfället. Jag är så fruktansvärt jävla irriterad.

Efter detta så fick Lasu sparken som tränare och han lovade även att sluta som tränare. Men nu 10 månader senare så är Petter tillbaka i tränare båset för Boden i division 1 och har åkt i blåsväder igen.

Petter Lasu Nilsson

I det heta derbyt mot Piteå i Allettan vann Boden med 3-2 efter förlängning. Men efterspelet handlade om någonting helt annat. Efter att det blåst av för den andra perioden åkte Bodens Albin Eklund över hemmamålvakten Joel Vännström på väg ut till båset. Målvakten föll till isen och spydde sedan på väg till omklädningsrummet innan han fick lämna för färd till sjukhuset. Eklund klarade sig utan straff. När detta skedde stod Lasu i båset och gjorde teckning för filmning, något som mist sagt upprörde Piteå-lägret.

Flera vittnen bakom Boden-båset hävdar även att Petter Lasu Nilsson beordrade sin spelare: “Ut och trippa Joel!”.

Flera journalister försöker nu att komma i kontakt med Petter som säger att han inte kommer att göra någon media den här säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *